Velkommen til Båttreffet

30. juni - 2. juli 2023!

 

Vi har gleden av å ønske Velkommen til Båttreffet 2023 på Kjerknesvågen!

Vi gleder oss stort til å ta imot våre gjester til sommerens høydepunkt på "Kaia"!

Vi kan love et tradisjonelt treff med mye god mat, underholdning og aktiviteter for små og store. Praktisk informasjon for alle gjestene angående lørdagens konsert, og mer informasjon kommer etterhvert, så følg med på denne siden og på Facebook fremover.

Program for hele helga finner du HER, med forbehold om endringer.  

På lørdagskvelden knaller vi til med DDE, og Harlekin!

Forhåndssalg av billetter til lørdag kveld: sikre deg billett til årets Båttreff-konsert her:

Billettbestilling

 

 

Lørdag kveld: DDE og Harlekin!

(Betalt inngang.)

D.D.E. tar nå med seg sirkuset til Kjerknesvågen og båttreff - Her blir det liv!

I tre tiår har D.D.E. vært en del av det norske kulturlivet, ikke bare i tekst og musikk, men også som garantist for stemning, allsang og trivsel. Antall hit’er, konserter, solgte plater eller publikummere, er blitt til «utallige», og turnékartet er omtrent uten hvite flekker, nå også Kjerknesvågen. Bandet har laget musikk, reist og gjøglet, kranglet og vært perlevenner. De har spilt seg gjennom historien, fra de første steg i «After Dark» og til eventyret de nå kan se tilbake på.

 

HARLEKIN:

Harlekin er et aktivt countryrock-band, som kommer fra Malvik/Stjørdalsområdet i Trøndelag.
Harlekin har sine røtter fra bygda og presenterer tøff country med norske tekster. Bandet har vært aktive på live-fronten de siste årene på diverse countryfestivaler og danselokaler rundt omkring i landet, og satser nå for fullt med utgivelser av nye låter.
Juni 2022 slapp de sitt andre album "Bøgdafest". Albumet har 12 gode Harlekinlåter.
Et dedikert band som bruker mye tid i øvingslokale/studio og på skriving av nye låter. Med over 30 jobber i året er de mye på veien og trives best på scenen foran et feststemt publikum.

Thumbnail

Bakeriet er åpent!

Det gamle, ærverdige bakeriet på "Våjen" er åpent i helga, og her kan du få kjøpt tekake, wienerbrød og kanelsnurrer! Du finner bakeriet like ovenfor butikken.

 

Thumbnail

Sjørøverne kommer!

De er stadig på jakt etter nye skatter, og sjørøverne har hørt rykter om at det finnes flere skattkister i fjæresteinene hos oss!

Finner de skatten i år, tro? Kanskje trenger de litt hjelp i år også?

Thumbnail

Bjørnis kommer!

På en ekte brannstasjon bor en ekte helt. Bjørnis elsker å kjøre brannbil og slukke brann. Hver eneste dag løser han oppdrag sammen med sine kolleger. Og så dukker han opp på Båttreffet også! Pass på å komme lørdag kl 13 - 14, om du har lyst til å treffe ham!

Thumbnail

Elias-båten

Redningsskøyta Elias er tittelfiguren i flere norske barnebøker, animasjonsfilmer og andre underholdningsprodukter for barn. Historiene handler om ei snill redningsskøyte, ulike båter og andre figurer et sted på norskekysten. Kom og prøv en tur med Elias!

Thumbnail

Koret på Våja

Vårt lokale blandakor, som har et allsidig repertoar!

De kan dukke opp hvor som helst og når som helst i løpet av helga!

Thumbnail

Havets delikatesser

De som har smakt på godsakene våre vender alltid tilbake!

Vi byr på fiskesuppe, bacalao, vår berømte fishburger, reker, blåskjell, sildetallerken og mye mer!

Thumbnail

Båtplass og havnefogder

Vi rydder havna og tilbyr plass så langt det er mulig! Om du ankrer opp utenfor og ligger på svai, vil våre havnefogder tilby skyss til og fra kaiområdet!

Thumbnail

Jekta Pauline

Vår stolte dame er på plass som vanlig! Vil bli å se, og kanskje ta deg med på tur i finværet!

Thumbnail

Musikk og underholdning

Båttreffet er et fast møtested for folk i alle aldre, og gjennom helga gir vi innslag i musikalsk form som gir en flott ramme for de besøkende. Akkurat passe avslappet - masse god mat - trivelig lag, og kanskje en svingom på lørdag kveld! Vi åpner kl 1800 på fredag, og holder det gående så lenge vi har mat og drikke - langt ut på søndag! Programmet finner du som en egen post på denne siden.

 Praktisk informasjon: 

Vi har flere betalingsterminaler på området, og du kan også kjøpe mat og drikke via VIPPS! Vi har beredskap døgnet rundt med vakthold samt førstehjelp (Inderøy Røde Kors Hjelpekorps) og det vil være dykkere tilstede hele helga. Vi henstiller alle besøkende til å tenke sikkerhet under besøket, og at fremkommelighet til området er sikret ved parkering.

TIL VÅRE BÅTGJESTER: Pris for å ligge i gjestehavna er kr. 250 pr døgn inkl. strøm. Dusj: Kr. 20. Betal gjerne for oppholdet med VIPPS til nr. 100850. Skal du ha besøkende om bord i båten etter kl. 19.00 lørdag kveld, må disse kjøpe inngangsbillett. Det blir ikke anledning for flere enn 1-2 personer (båtens eier(e)) å oppholde seg i båten uten inngangsbillett til konserten. (Unntatt barn/ungdom under 16 år, som ikke har adgang uansett). Båtens eiere vil få egne billettbånd, som viser at de kan oppholde seg i båten under konserten uten å betale ekstra. Om dere vil ha full konsertopplevelse på kaiområdet, må dere kjøpe inngangsbillett ved inngangen, eller når våre billettører kommer rundt til båtene. Vi ber om forståelse for dette, og at reglene må overholdes. Husk at billett også kan kjøpes på forhånd.

Velkommen til alle – sjøulker og landkrabber! (Med forbehold om endringer - siden oppdateres fortløpende.) For deg som besøker oss første gang, kan vi fortelle deg at du finner oss her: