Velkommen til Båttreffet

5. - 7. juli 2019!

Vi har gleden av å ønske Velkommen til Båttreffet 2019 på Kjerknesvågen! Vi er i full gang med planleggingen, og kan love et tradisjonelt treff med mye god mat, underholdning og aktiviteter for små og store.

Årets Båttreffplakat er designet av Olav Sunde.

Under årets Båttreff kommer det folkekjære bandet ROTLAUS til Kjerknesvågen 6. juli, de har med seg SJUENDE FAR I HUSET. Se for deg ROTLAUS som spiller sine kjente låter, til solnedgang over Nordfjellet, yrende båtliv og folksomt kaiområde!

Nytt av året er forhåndssalg av billetter til lørdag kveld, så sikre deg billett til tidenes Båttreff-konsert her:

Billettbestilling

Sjuende far i huset entrer scenen ca. 21.30
ROTLAUS entrer scenen ca. 23.00

Vi har flere betalingsterminaler på området, og du kan også kjøpe mat og drikke via VIPPS!

Praktisk info omkring arrangementet, programmet, betaling av havneavgift osv. finner du på denne siden etterhvert som vi får alt på plass!

Vi har beredskap døgnet rundt med vakthold samt førstehjelp (Inderøy Røde Kors Hjelpekorps) og det vil være dykkere tilstede hele helga. Vi henstiller alle besøkende til å tenke sikkerhet under besøket, og at fremkommelighet til området er sikret ved parkering.

Velkommen til alle – sjøulker og landkrabber!

For deg som besøker oss første gang, kan vi fortelle deg at du finner oss her:

Thumbnail

Lørdag kveld: Rotlaus og

Sjuende Far i Huset!

ROTLAUS har på kort tid blitt et av landets mest ettertraktede liveband. De har gitt ut en rekke låter som har blitt svært populære, og ble nominert til Spellemannsprisen 2018. Debutalbumet kom i 2015. I mai slipper de enda en ny låt, "Når vi to blir en", og denne tror vi vil passe ypperlig til en fin og varm sommerkveld på Kjerknesvågen! Kommer du på konsert med Rotlaus, får du både fest og moro, med et band som gir oss en fantastisk stemning fra scenen.

SJUENDE FAR I HUSET er et bygderockeband fra Verdal i Nord-Trøndelag. De har spilt sammen siden 2001, men grunnstammen i bandet har jobbet med musikk sammen siden tidlige barneår. De har spilt flere hundre konserter over hele landet siden starten, og har bygd seg opp en lojal tilhengerskare over store deler av landet.

Thumbnail

Fredag kveld: Gisle Aarlott

Gisle Aarlott er gitarist, vokalist, komponist og låtskriver. Aarlott har vært med i bandene Moas Ark, Set og Clarion Call.. Hans gruppe Clarion Call hadde to låter på NRK P1s Norsktoppen. I 2015 kom hans første album på norsk - Volum 1. Han kommer til å gi oss en fin stemning ved inngangen til båttreffhelga!

Thumbnail

Søndag: Bajazz Trad.band

Bajazz Trad Band spiller som navnet sier tradjazz. Dette er også kjent som New Orleans Jazz, for musikkformen har sitt utspring i New Orleans, Louisiana – en av sørstatene i USA. Velkommen til å komme og høre på dem på søndag - og husk at søndagsmiddagen er klar :-)

Thumbnail

Sjørøverne kommer!

De er stadig på jakt etter nye skatter, og sjørøverne har hørt rykter om at det finnes flere skattkister i fjæresteinene hos oss!

Finner de skatten i år, tro? Kanskje trenger de litt hjelp i år også?

Thumbnail

Elias-båten

Redningsskøyta Elias er tittelfiguren i flere norske barnebøker, animasjonsfilmer og andre underholdningsprodukter for barn. Historiene handler om ei snill redningsskøyte, ulike båter og andre figurer et sted på norskekysten. Kom og prøv en tur med Elias!

Thumbnail

Koret på Våja

Vårt lokale blandakor, som har et allsidig repertoar!

De kan dukke opp hvor som helst og når som helst i løpet av helga!

Thumbnail

Havets delikatesser

De som har smakt på godsakene våre vender alltid tilbake!

Vi byr på fiskesuppe, bacalao, vår berømte fishburger, reker, blåskjell, sildetallerken og mye mer!

Thumbnail

Båtplass og havnefogder

Vi rydder havna og tilbyr plass så langt det er mulig! Om du ankrer opp utenfor og ligger på svai, vil våre havnefogder tilby skyss til og fra kaiområdet!

Thumbnail

Jekta Pauline

Vår stolte dame er på plass som vanlig! Vil bli å se, og kanskje ta deg med på tur i finværet!

Thumbnail

Musikk og underholdning

Båttreffet er et fast møtested for folk i alle aldre, og gjennom helga gir vi innslag i musikalsk form som gir en flott ramme for de besøkende. Akkurat passe avslappet - masse god mat - trivelig lag, og kanskje en svingom på lørdag kveld! Vi åpner kl 1800 på fredag, og holder det gående så lenge vi har mat og drikke - langt ut på søndag! Programmet finner du som en egen post på denne siden.