Thumbnail

Velkommen til Båttreffet 2016:

 

 

Båttreffet har 30-årsjubileum, og i år treffes vi på Kaia helga 1. til 3. juli! Vi gleder oss, og ønsker sjøulker og landkrabber hjertelig velkommen til ei fin helg på Kjerknesvågen!

Båttreffet er en møteplass for sjøfolk og landkrabber, og vi ønsker alle velkommen til fine dager nesten innerst i Beitstadfjorden! Her får du kjøpt god mat og drikke, det er aktiviteter for små og store og god underholdning fra diverse utescener på kaiområdet.


Fredag: Pubkveld med underholdning. NB! Vi starter salget av Våjen's berømte Fishburger fra Sagbenken allerede fredag kveld så snart vi er klare - ca. 1830/1900

Lørdag: Vi åpner alle restauranter og kiosker kl. 10, underholdning og aktiviteter hele dagen. Kl. 21 er det utefest med dans til The Wheels. Inngang kr. 250. NB! 16 års aldersgrense!


Søndag: Samme opplegg som lørdag, men avslutning av arrangementet ca kl. 16.

For deg som besøker oss første gang, kan vi fortelle deg at du finner oss her:

 

Thumbnail

Årets Band lørdag kveld: Wheels

Lørdag kveld inviterer vi til fest, og årets band er Wheels fra Steinkjer!

De spiller et rocka repertoar, og vi har tro på at de vil få feststemninga i gang hos de fleste!

Tom Erik Hansen - Trommer
Frode Trana - Vokal
Pål Baustad - Gitar
Ketil Berg - Gitar
Jan Oddvar Setten - Bass

Thumbnail

Aktiviteter

Under Båttreffet finner du en rekke aktiviteter: Båtbyggeri for de minste, kanoer, Eliasbåter, musikk og underholdning, dans til levende musikk på lørdag kveld. På søndag holdes det hvert år friluftsgudstjeneste på Kjerknestangen.

Thumbnail

Båtplass og havnefogder

Vi rydder havna og tilbyr plass så langt det er mulig! Om du ankrer opp utenfor og ligger på svai, vil våre havnefogder tilby skyss til og fra kaiområdet! Havneavgift for båtplass er kr 200,- pr døgn.

Thumbnail

Fjordturer med MK Jati

Lørdag og søndag kan du bli med på fjordtur med MK Jati! Musikk og god stemning ombord. Middagen tar du før eller etter, enten du vil ha fiskesuppe, fishburger, bacalao eller annet snacks!

Thumbnail

Fjordrafting NB: Kun lørdag!

Liker du vind i håret og salt sjøsprøyt? Da må du komme på lørdag, for da har vi tilbud om rafting på fjorden!

Thumbnail

Jekta Pauline

Jekta Pauline vil ikke bli å finne på Kjerknesvågen under Båttreffet i år: Det er fordi vår stolte dame har fått et ærefullt oppdrag - å frakte grunnstokken til det nye jektmuseet i Bodø! Pauline er nå på vei nordover, og grunnstein og grunnstokk legges ned 15. juli 2016 kl. 11.00 – 13.00 Bygget planlegges ferdig i løpet av 2018. Hun vil bli å finne igjen på Kjerknesvågen når oppdraget er utført! Vi ønsker god tur til mannskapet! For interesserte kan dere finne mer om dette bl.a. her: Fjordkultursenteret

Thumbnail

Program

Programmet for helga er klart, og kan lastes ned HER

 

 

Thumbnail

Havets delikatesser

De som har smakt på godsakene våre vender alltid tilbake!

Vi byr på fiskesuppe, bacalao, vår berømte fishburger, reker, fisk på grill, blåskjell, sildetallerken og mye mer!

Thumbnail1986 - 2016: BÅTTREFFJUBILEUM!

VI ØNSKER Å HEDRE ALLE SOM ER FØDT SAMME ÅR SOM BÅTTREFFET!
I forbindelse med jubileet vil alle som fyller 30 år i år få en overraskelse av oss hvis de besøker båttreffet i løpet av helga! Henvend deg til STEVNEKONTORET og framvis bevis på at ditt fødselsår er 1986, så har vi en hyggelig oppmerksomhet på lur!

Thumbnail

Musikk og underholdning

Båttreffet er et fast møtested for folk i alle aldre, og gjennom helga gir vi innslag i musikalsk form som gir en flott ramme for de besøkende. Akkurat passe avslappet - masse god mat - trivelig lag, og kanskje en svingom på lørdag kveld! Vi åpner kl 1800 på fredag, og holder det gående så lenge vi har mat og drikke - langt ut på søndag! Programmet finner du som en egen post på denne siden.